Tuesday, March 8, 2011

We're There!!

Assalamualaikum dan selamat malam



Apa khabar semua?Dah lama rasa tak update blog.Bz sikit lately dengan program-program kat kampus and sesi outing bersama my girls buddies.Pagi tadi kitaorang ada attend satu majlis rasmi iaitu majlis perlancaran FIMOS(The 1st Malaysian Operating System) organized by INSTR@K kat hotel The Royale Bintang,Seremban.Perghh,,makanan kat sini memang best.Meletop!!Sedap sangat.Ni kali kedua aku pergi hotel ni.The first time is on Mac last year.Time tu aku dijemput oleh students untuk attend dinner kolej kediaman.FOC!!:-).Ok sambung cerita pasal FIMOS.FIMOS ni adalah sejenis operating system macam Windows,Linux and etc.Yang menariknya FIMOS ni open source.Nak tau lebih lanjut tentang FIMOS klik SINI.Uniknya majlis ni,kami para tetamu dihiburkan oleh dua orang penyanyi iaitu Rem dan Enzyln.Jom tengok gambar yang sempat di"snap" ketika berada di sana.



Testing 1,2,3


With Rem.Masa zaman sekolah dulu aku minat sangat ngan Rem ni.Waktu tu dia popular dengan lagu Semua Orang Tahu dan Selingkar Kasih.Pernah gak berangan nak bergambar dengan dia.Dan alhamdulillah, tak sangka akhirnya pada umur 25tahun dapat gak aku bergambar dengan dia.Hehehe..i loike :-)




Bersama dengan model magazine Tepak Sireh untuk keluaran akan datang kalau tak silap aku.I'll confirm u later.Sebab aku tak berapa pasti.Model ni beritahu aku nama majalah tu masa aku tanya tadi tapi aku dengar Sireh je depan tu tak dengar.Hehehe...Tapi aku search google tadi memang ada kewujudan magazine ni.Dia cakap photoshoot arini untuk keluaran 2 minggu lagi.Comel giler model-model ni.kalau nak bandingkan dengan aku memang cam langit and bumilah.Masa photoshoot tu gak jumpa pelakon yang bawak watak Zahid dalam Si Capik.Tapi sayangnya tak sempat nak ambik gambar sebab dia bz :-(



with CEO INSTR@K-Encik Kahar Kamarudin.Kita patut mencontohi sifat usahawan muda ni kerana beliau seorang yang sukakan cabaran dan berinovasi tinggi.Respect sangat kat dia.Pada usia 34 tahun telah berjaya merangkul Anugerah Usahawan Belia Negara 2010.Tahniah En.Kahar!!




Before pulang kami bergambar kenangan.Entah bilalah pulak nak datang walaupun dekat je and selalu pergi Seremban :-)

Okeh tu je untuk entry kali ni.Insya-allah entry akan datang,aku akan cerita pasal my girls buddies outing pulak.Selamat malam ,bubyeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!

2 comments:

aniz said...

Royale Bintang mmg makanan dia terbaekkkk..byk kali gak kesitu..huhu meleleh air liur...

♥♥Cikngah♥♥ said...

tula.best2..berbaloi2 kn