Thursday, March 10, 2011

Risau :(

Nape eh dua tiga hari ni aku rasa cam tak bersemangat dan takde mood nak buat kerja?Adakah aku bermasalah?Jiwa kacau??Semangat yang hilang??Or what??
Serius aku amat risau dengan simptom-simptom ini.Arini pun pagi tadi je buat sampai petang.Pastu tidur.Malam ni,hajat di hati nak wat thesis.Tapi buat sikit taip,then delete.Otak rasa cam kosong,jiwa sepi.Adohaii..memang tak leh proceed kalau macam ni.Bukan pe takut nanti thesis yang dihasilkan akan menjadi macam rojak buah.Lintang pukang semua ayat tu.Perlukah aku pergi mencari ketenangan diri dan kembalikan semangat yang hilang itu?Tapi ke mana?Nak tengok movie rasa cam tak de feel je.Takkan nak tidur lagi.Aku pun buntu.Aku perlukan penawarnya.

2 comments:

Cik Aada said...

get well dear.. take good care of urself...:)

♥♥Cikngah♥♥ said...

tq dear