Friday, March 4, 2011

Tajuk Tak Tahu!!!

Sila abaikan tajuk entry kerana kumemang tak tahu.Sila fokus pada gambar di bawah ni.Rasa nak muntah???hahaha...saje je aku post gambar ni nak tunjuk kepenyekkan tudung yang aku pakai masa keluar dengan kawan tadi. Inilah akibatnya bila dah selalu sangat pakai shawl yang tak payah susah-susah nak bentuk-bentuk tu.Bila pakai tudung bawal terus dah tak jadi.Fail!!!


Zaman dulu kala, aku memang expert bab pakai tudung bawal ni sampaikan kawan aku tanya macam mana tudung aku boleh terbentuk elok even tak tengok cermin.Ayat tak leh blah kan??Masuk bakul angkat sendiri.Hahaha...Tapi kalau orang yang puji tu tak dikira masuk lif tekan sendiri kan..kan....??Hehehe...Tapi sekarang jangan harap okeh!!Mengadap cermin setengah jam pun belum tentu tudung tu nak menjadi.Dahlah pipiku tembam cam ikan buntal.So lagi-lagilah menambahkan kesukaran itu :-).Sekian cerita tudung penyek.


Next:
I Lap u but i eat u!!!!




Ini pulak gambar my lovely honey jackfruit.I lap lap it very much,Lama giler dah rasanya tak makan buah nangka ni.Buah ni aku g beli kat Tesco tadi.Dalam ni ada 14 ulas je.Dah selamat masuk dalam perut pun :-).Untung juga kan bila perut kenyang.Sebab buah ni je yang aku rasa nak beli.Kalau perut tengah lapar mesti gatal-gatal je tangan nak g perabih duit kat food court tu makan the yummiest sizzling yee mee..Oh rindunya kat yee mee.Udah lama tidak ketemu.Last makan masa masak kat umah.Tu pun dah nak dekat sebulan yang lalu.Alangkah indahnya kalau Fahrin Ahmad sudi makan bersamaku.Walau perut kenyang namun kubisa makan lagi ;p.Okeh,tu je untuk entry kali ni.Entry ini hanya sekadar untuk menghiburkan diri.Sila jangan serik untuk baca blog aku lagi.

2 comments:

ainaa.syafiqah27 said...

nak jugak jackfruit tue.. sluurrrp.. sedap nyer.. meleleh aier liur..

♥♥Cikngah♥♥ said...

ala yang,,dh hbslah..hehe