Wednesday, March 9, 2011

Girls Buddies Outing Session

Assalamualaikum and Selamat Petang


Seperti yang dijanjikan arini aku akan ceritakan tentang my girls buddies outing.Ari ahad aritu aku dikunjungi oleh the busiest girl in the world cik Yuyu Masdena(ayu) a.k.a my ex-classmate during undergraduate.Busy ke ayu??hehehehe..ok sambung cerita.Actually minah ni datang nilai nk jumpa dengan adik dia.Tp alang-alang datang sini dia check-in la kat umah aku ni ha.Bukan senang nak jumpa dengan minah ni busy memanjang.So waktu dia datang aku ajaklah dia g nilai 3.Kebetulan aku ada nak cari shawl.Tapi before tu kitaorang g isi minyak dulu kat Taman Semarak.On the way nak balik ternampaklah pulak orang jual rojak.Terus berhenti kereta.Terliur sangat nak makan sebab pagi tu aku tengok dalam Jalan-jalan Cari Makan diaorang makan rojak utara.Tu yang tetiba mengidam tu.Kitaorang makan terus kat gerai akak tu sambil menikmati permandangan di tepi jalan.hehe..



Rojak-Mine :-)


Rojak Mee-Ayu punya

Sangat sedap rojak akak ni.Kuah dia rasa cam lemak-lemak sikit.Tambah-tambah lagi dimakan pada waktu petang bersama air sirap.Slurppp!!meletop!!

Malamnya pulak kitaorang g dinner kat Restoran Village View,Jalan Reko,Kajang.Restoran ni sangat cantik ada kolam ikan dan jambatan yang ala-ala jambatan gantung gitu.Hiasan dia pun sangat cantik.Masa kitaorang pergi tu ramai orang sebab time tu ada perlawanan bola sepak Liverpool vs.MU.Makanan dia lak Ya Tuhan sangat3 sedap.Nasiblah aku duk Nilai,kalau aku duk kajang rasanya hari-hari nak g makan kat situ.Paling sedap adalah siakap masak stim limau.I loike3 so much.nak lagi!!!Jom layan gambar-gambar yang sempat di ambil.Sila jangan boring menatap wajah kami.Layanzz....



Test shawl baru beli :-)




While waiting the food arrive



Ayu&kak ni the gojest!!



Tadaa...makanan kami telah sampai.Tak sabar nak makan



Siakap masak stim limau yang diterjah dahulu



Insan-insan kelaparan.Memang tak leh control.Aku lapar giler time tu



Alhamdulillah..kenyang sudah :-)


Last picture before going home

Okeh,itu sahaja untuk entry kali ni.Lain kali kita jumpa lagi.Bubyeeeeee!!

2 comments:

zOeY zAu YaH said...

itu rojak erk? kalau kedah rojak bermakna rojak buat tu jek haha

♥♥Cikngah♥♥ said...

tu kuah rojak adik sayang :)