Sunday, March 20, 2011

Contest Gambar Paling Comel

Assalamualaikum dan Selamat Petang


Entry kali ni aku nak join contest yang telah ditag oleh si adik cantik manis Zoey zau yah ska-ska hati.Sorry dear,arini baru akak sempat nak jawab tag awak.


Nilah penganjur contest ni creamlovebunny

Syarat-syarat penyertaannya senang je.Kalau nak tahu klik SINI.Tarikh tutup penyertaan 30 April 2011.So korang ada masa lebih kurang sebulan lebih lagi ambik gambar dengan pose yang paling comel.Ni gambar yang aku pertaruhkan



Aku nak tag


dan semua bloggers lain untuk join contest ni.Selamat mencuba!!!

8 comments:

s.y.a.r.q said...

mekasih tag aku.nnt aku buat eh :)

zOeY zAu YaH said...

g.luck he he

FizA said...

thanks tag Fiza.. :)

Nonie said...

amboii..bg keje kt nonie eh..huhuhu
nti nonie try ek..
gud luck yer :)

Lilyel said...

Salam.

Saya tengah buat survey pasal blogging untuk kertas projek saya. So, kalau berkenan sudilah isi questionnaire di bawah ini. Thank you so much 

https://spreadsheets.google.com/viewform?hl=en&pli=1&formkey=dGlZbzRKVmtxWWhPOWt3c0hIdzF5T0E6MQ#gid=0

Salam,
Lily

♥♥Cikngah♥♥ said...

syak:sama2..t ada lg homework.byk tau

zoey:cam x de hrpn je nk menang.hehe

fiza:welcome

nonie:tq..slmt mencuba

effa farhana said...

PASTU WAT GANE NGAH?

♥♥Cikngah♥♥ said...

lily:sy dh jawab

farhana:pas siap tu farhana g paste alamat link entry hok farhana wat tu kt bghian komen blog organizer