Tuesday, January 25, 2011

Perempuan Oh Perempuan

Adakah semua perempuan kat dunia ni suka shopping???
Or aku je yang macam tu
pantang tengok benda yang berkenan di hati
semua nak beli
tadi g pasar malam
ternampak la inner cotton warna purple
beli lagi!!!!!!
padahal petang tadi dah beli dah inner warna hijau
kat kampus
jalan punya jalan nampak beg warna purple
beli jugak!!aduhai......
then jalan-jalan lak kat kedai yang jual akssesori perempuan
mula-mula ingat nak tengok-tengok je klip
untuk dipakai ngan shawl
tp terbekenanlah pulak kat klip riben ni
tanpa pikir panjang terus beli
bukan satu tapi DUA
satu purple satu lagi pink
pendek kata
pantang tengok barang warna purple
kalau mampu mesti aku beli
agaknya mesti terseksa kan lelaki kat luar tu
kalau awek@wife dia kaki shopping macam aku
nasib..nasib
tapi satu je nasihat aku
nak shopping or berbelanja tak salah
tapi pastikan tidak melebihi had yang sepatutnya

2 comments:

nelly said...

nelly tak suka shopping .
tapi suka jalan-jalan . .

Cikngah said...

bagusnya nelly...kan best kalau saya macam nelly