Saturday, January 15, 2011

Bloglist Blogger 2011

Hello..hello... cikngah datang lagi
entry kali ni adalah pasal tag dari Cik Syak
actually dh lama dh dia tag aku
aku je yang tak jawab2
nak tau syarat2 penyertaan
sila klik header di bawah ini




Syarat pertama sesi perkenalan diri

Nama empunya blog luahan hati ni Fatin@Cikngah
@angah and etc

asal dr kota bharu,kelate tp stay kt nilai skang
sbb sambung master,already in fourth sem
umo dh suku abad tahun ni :(



ni header blog aku
x reti la nk wat cantik2 so aku wat yang simple2 je
blog ni mengisahkan tentang isi hati aku,
what i'm doing,what i feel and sume2 la
pendek kata blog ni berkisah tentang kisah hidup aku
orang yang aku nk tag

amy
ayu

**klu ikutkan dh expired smlm tp xpelah utk tidak menghampakan tuan yang mengetag :)**

6 comments:

Cik Diana said...

salam kenal.. thanks cOz sudi jOin..
hanta jer link url.. i akan letak.. xpe.. ;)

sO.. jOm knl blogger lain plak..

CikNgah said...

hehehe..tq diana..nice to know u :)

s.y.a.r.q said...

mcm ni lah kawan..ha ha ha...:p tetibe

CikNgah said...

hahaha..

♥ pSychOMantiSs ♥ said...

salam, i m ur folower rite now, hope u ll folow me back =)

CikNgah said...

dh follow :)