Monday, January 17, 2011

Cara Nak Detect Wireless CCTV

Buat gadis-gadis di luar sana
yang sangat suka pergi toilet
bila keluar shopping or "bertenek"a.k.a berdating ngan bf korang
entry ni sangat-sangat penting buat kamu semua
aku pun baru je tau tips ni
bila g jenguk2 kat blog !CIK TOM! tadi
tips ni diberikan oleh Pegawai Forensik bahagian video and audio
so sangat-sangatlah boleh dipercayai



Menurutnya wireless CCTV ni biasanya dipasang
kat tempat-tempat privacy

biasanya kat tandas perempuan
maybe sebab perempuan dan tandas tak dapat dipisahkan
macam isi dengan kuku
bagai ombak dan pantai :)
jarang sangatlah pasang kat toilet laki
mungkin sebab diaorang tak menarik kot MySpace

hehehe..x delah aku gurau je
cara nak kesannya senang je
tp syaratnya kita mestilah mempunyai device yang ada bluetooth
tak kisahlah laptop ke,handphone ke
apa-apa jelah
tapi biasanya handphone la kan
takkan korang nak ON laptop dalam toilet
Before korang nak melepaskan hajat tu
make sure korang follow step kat bawah ni dulu
Kalau tak nanti jangan MENYESALMySpace
  1. Buka bluetooth kat handphone canggih korang masa mula-mula masuk toilet tu.Tapi hati-hati,karang jatuhlah handphone korang tu.
  2. Pastu search devices yang ada
  3. Kalau tak tau macam mana nak cari devices, korang buatlah konon-kononnya nak bluetooth lagu or gambar ngan kawan korang
  4. Pastu pilih via bluetooth,then korang akan nampaklah devices yang ada
  5. If korang jumpa devices yang pelik-pelik macam "WDX 2201, CAM 122" dan seangkatan dengannya better korang just lupakan jelah hajat korang tu.Tapi kalau setakat nak betulkan tudung yang senget,touch-up skit2 supaya bertambah cun tu no hal la kanMySpace
Ok tu je step-stepnya
senang je kan
sangat2 lah berbaloi untuk diikuti
rasanya korang leh gak apply tips ni
if korang g menginap kat mana2 hotel
saje je sebagai langkah keselamatan
bukannya kene bayar pun kan nk check
Pesanan buat semua perempuan
diri kita adalah hak milik kita
jangan biarkan ia diexploitasi oleh pihak-pihak yang tak bertanggungjawab
Ingatlah bahawa maruah diri tidak dapat dibeli
walau dengan segunung intan permata

4 comments:

s.y.a.r.q said...

wahh..bagus2..len kali nk try :D

CikNgah said...

hehe..sila2

Tuan-Belog said...

wahhh..thanx for this info..berguna ni...

CikNgah said...

hehe..sama2.sharing is caring :)