Monday, January 3, 2011

The Day

Arini adik dah start sekolah
Duklah aku sorang2 kat umah
bese aku duk ngan adik bila sume orang g keje
so suasananya rasa lain
as usual bangun pagi aku kemas2 umah
then cuci pakaian sume
arini puasa so x yah masak
pas siap sume keje
buka my lovely lappy then mulakan keje
alhamdulillah 1 paper dh disubmit
editor pun dh reply suh isi borang copyright
tp nnt 3 anonymous reviewers akan review dulu paper tu
risaulah especially tentang english :(

tp pa pe pun
i really hope
that my paper will be accepted
petang tu lak aku punggah almari buku
cari buku rujukan chemistry untuk adik
at the same time terjumpalah sepucuk surat
dari pen pal
zaman dulu2 kala
aku pun dh x igt aku pernah ada penpal dr HK
kalau dr Turkey tu igtlah
tp skang memang dh lost contact ngan sume




~Surat From Yik~


Ni pulak buku belajar bahasa Thai
Dh lama buku ni wujud
since dr zaman skolah lg
tp aku x pernah pun khatam walau sekali
baca gitu2 je
Hehehe...
buku bahasa Jepun pun sama
x pernah habis aku belajar
Ngeee....
kesimpulannya
aku seorang
yang amatlah
"RAJIN" ;p




Nota Siku:Kalau sape2 dapat emel kedua Ujrah dr PTPTN pm la aku.Nnt aku leh compare kan form yang aku isi

3 comments:

Abang Jonni said...

gudluck k....


gambate... gambate...

CikNgah said...

macih :)

akalili said...

ftn submit paper kt website mne?