Sunday, January 23, 2011

Aku dan Make-Up

Orang selalu cakap perempuan dan make up tak boleh dipisahkan
Benarkah??
Mungkin benar bagi orang lain tapi bukan bagi aku
sebab ntahlah aku ni kalau pakai make up
mesti tak cantik
nampak macam opera cina je
aku tengok orang lain pakai comel je
aku kalau g shopping or keluar ngan member-member
pakai lip ice@lip balm je
tu pun kadang-kadang je MALAS
dalam beg lak ada johson baby powder yang blossom tu
and lotion johson baby@kadang-kadang perfume
untuk digunakan after solat
tapi biasanya baby powder jelah yang WAJIB ada
aku tak kisah lah orang nak cakap apa
muka pucat ke,tak lawa ke
yang penting aku suka and rasa selesa
hehehe
tadi aku try pakai make up
saje ngada-ngada


Inilah hasilnyaaaaa.Tak lawaaaaaaa!!!!!!

ni pun aku suruh Yani tolong pakaikan eye liner
pastu ajar aku "tempek-tempek" kat muka
isk..isk..sungguh tak cantik
mungkin aku kena g menuntut ilmu lagi ni

3 comments:

amyken said...

ok je la yang.

Cikngah said...

nampak pelik la amy

YuYu nmaSdEna said...

amboi! nice try. keep it up!