Monday, January 17, 2011

Contest Blog Paling Cantik,Comel dan Kemas

Kali ni aku kena tag lagi ngan si Syak ni
rajin sungguh minah ni
mengetag aku
kali ni dia suh aku join contest blog paling cantik,comel dan kemas
aii...segan je aku nak join sebenarnya
sebab blog aku cam simple je
tapi tak pelah mana tau kalau ada rezeki dapat menang
bak kata pepatah tuah ayam nampak dikaki
tuah manusia siapa yang tau kan MySpace

jom kita cite pasal contest ni
contest ni diajurkan oleh FARZANA FARZANTO
comel je nama dia
cam nama Kiran Marcelo lak

sila klik SINI untuk tengok syarat-syarat penyertaan
hadiah dia pun menarik
nanti pemenang boleh memilih sendiri baju or hadiah
dari Pelangiwardrobe Hannah
jadi apa tunggu lagi
jom kita sertai contest ni
kalau tak menang pun tak pe
boleh tambah kenalan kan..kan..
aku nak tag five of my buddies to join this contest
Farhana
Amy
Aada
Cplud
Fiza

4 comments:

cplud miera said...

thanx cikngah. nnt aku join contest nih ;)

CikNgah said...

ok dear :)

Cik Aada said...

thanks cik ngah ngetag aku...gud lak to you!!

FaTiN said...

sama2 kak :)