Monday, January 17, 2011

Aku Follower Ben Ashaari ke 7777

Yeah..yeah...aku follower Ben Ashaari ke 7777!!!!!
ala Ben Ashaari yang famous tu
sebelum ni aku asyik tengok bloggers-bloggers lain duk bercerita pasal dia

so aku pun masuklah blog dia and follow

Tak sangka lak aku bertuah

terharu giler aku bila Ben Ashaari sanggup "mencemar duli" mempromote blog aku yang baru setahun janggung ni dalam blog dia
follower aku pun ciput je nak bandingkan ngan follower dia yang ribu riban tu
terharu sangat-sangatlah MySpace

kalau korang nak tau aku pun sebenarnya tak tau pun aku follower bertuah
aku tau bila ada sorang follower baru ,
MAZHA 2010 komen kt entry aku
ucap tahniah
makinlah terkesima aku tak tahu hujung pangkal

so aku pun visitlah blog Ben Ashaari untuk pengesahan
and terbuktilah kebenarannya
tak caya ni buktinya





~Taken From Ben Ashaari Blogspot~

sila klik SINI untuk lihat
Apa-apa pun terima kasih ye Ben Ashaari atas penghargaan ni

2 comments:

Cik Aada said...

nombor feberet aaah...sume tujuh!hihi

CikNgah said...

kamu mmg ada..suka sgt ngan 7 itu.