Thursday, April 21, 2011

Kerja Oh Kerja

Assalamualaikum dan Selamat Malam


Mata dah mengantuk teramat sangat ni.Dah berair-air pun.Rasa nak tidur je kat meja ni.Tapi tak boleh terpaksa tahan sebab nak tunggu rancangan Perfect Match pukul 11 kat ntv7.Tu pun belum tentu lagi mampu bertahan.Sebabnya sehari dua ni memang penat sangat.Banyak kerja yang perlu diselesaikan sebelum balik kampung minggu depan.Semalam pun pukul 10lebih dah tidur.Hari ini dalam sejarah tu tidur awal.Hujung minggu ni pun nampak gayanya dah tak boleh nak relax2 sangat.Nak kena siapkan experiment dan 2 papers untuk disubmit minggu depan.By hook or crook memang kena siapkan juga.Terpaksa bekorban asalkan boleh balik kampung dengan tenang.Say NO to WORKS at home.Sejak umur dah jubli perak ni cepat sangat rasa penat dan tak bertenaga.Dulu masa muda2 kalau mengadap lappy for the whole day memang takde hal la.Tapi kalau sekarang,erm cepat je rasa letih.Macam mana agaknya aku dalam 5@10 tahun akan datang.Agaknya mesti lagi teruk.Erm,oklah rasanya tu je entry kali ni.Dah tak boleh pikir dahni nak tulis pe.Good nite

2 comments:

zOeY zAu YaH said...

bila keje kot yg jd camtu? saya dulu x keje ok jek..skang walaupun kt opis bkn ada keje sgt,tp blk umah cpt je terasa ngntuk dn letih..entah la napa.

♥♥Cikngah♥♥ said...

mayb kot zoey.satu lg pertmbhan umur menybbkan kt cpt penat.stamina bdn dh krg.sbb tu klu org tua diaorg dh xlh wat kje byk2