Thursday, April 14, 2011

Jom Dinner!!

Aku baru je pas dinner Maggi kerang ni.Actually teringin nak makan sup tapi malas nak g keluar beli.So ini jelah yang mampu.Kalau lapar lagi nanti aku makanlah biskut Weetamel jacobs tu cicah milo.



Resepi Maggi kerang ni senang je.Mula2 dididihkan air.Lepas tu masukkan carrot dan bawang putih.Apabila carrot dah masak masukkan maggi dan kerang.Siap!!Oklah nak g tengok cerita Golden Phoenix kat tv2 Hidup di Sanyuan.Bubyee...

7 comments:

Abang Jonni said...

aku makan gak megi... tapi selalunya bila berjaga mlm tgk bola.

♥♥Cikngah♥♥ said...

itu normal sbb time berjaga mesti lapar

nelly said...

masuk sini , lapar ~
hehe

♥♥Cikngah♥♥ said...

hehe..makan2 T_T

nelly said...

haha .nanti nelly gemuk ~

♥♥Cikngah♥♥ said...

cikngah pun gemuk gak..xpe nelly ambik mknn yg ringan2 je cam biskut or roti

nelly said...

hehe ..maceh bagitau ! ! !
<3