Sunday, April 17, 2011

Contest "Aku dan Kaca Mata'

Assalamualaikum dan Selamat Tengah Hari


Dah lama rasanya aku tak join contest.Semalam aku ditag oleh encik EB untuk join contest "Aku dan Kaca Mata".Tq EB!!Contest ni dianjurkan oleh Farah VaVaVooM.Kalau nak tau syarat2 peraduan klik gambar kat bawah ni.



Dan kat bawah ni lak gambar aku bersama dengan cermin mata kesayanganku.Aku sayang sangat sebab cermin mata ni lah yang banyak berjasa kepadaku time driving waktu panas.Kalau tak de cermin mata ni bertambah sepetlah mataku yang sedia sepet ini.Hehehe...



Oklah aku nak tag
Syak
Zoey
Nelly

dan aku amat berbesar hati kalau bloggers lain pun nak join contest ni.The more the merrier!!!
Good luck :-)

5 comments:

EB said...

Hehehehe bagus2..
Comel2..

zOeY zAu YaH said...

amoih..kemain style cikngah kite nih ha..! haha..g.luck ya.tq sbb tag.tp kan..kan..kan..saya mane ade speck camgitu huhu...

s.y.a.r.q said...

alaaaaaaaaaaaa.fatin, aku mane ade spec T________T nnt aku kombah gambar kot2 aku penah pakai spec org.hehehe

♥♥Cikngah♥♥ said...

EB:tq2..gmbr EB pn nice pe :)

zoey:adik cayang.rembat je spek hencik boypren @_@

syak:godek jgn x godek.aku ni pun gmbr lama.gmbr last year ms tgu adik kt skolah.hehe

cik najihah said...

gud luck :)