Sunday, December 5, 2010

Selamat Pengantin Baru Solehah Ismail&Mohd Hairay Bin Taib

Pg ni kawanku masa degree dulu selamat diijabkabulkan
tp aku x dpt attend wedding diaorg kt kedah sbb esk aku exam
so tgu yang kt Sepang jelah 18dis ni
Cik Leha,dh SELAMAT ye kamu jd bini Abg Hairay
cam x caye je kamu dah kawin
igt lagi zaman dulu2 ko,aku,kema slalu g melepak kt klia
pinjam kete kak yana
time tu kita x de kete lagi
ada motor je yg byk berjasa kepada kt utk g menuntut ilmu
kadang2 Ayu pun join skali kita g merayau2
kita mmg suka sgt kan g sana
rupa2nya ko nk bertemu jodoh ngan org sana
arghhhhhh...rindunya zaman degree dulu
bebas ke mana sahaja
walaupun byk homework tp hepi
lagu Selamat pEngantin baru dari Wann ni aku tujukan khas untuk ko

بارك الله لكما وبارك عليكما
وجمع بينكما في خير


(doa yg diajar oleh Nabi utk pengantin baru)


semoga ko dan abg hairay berbahagia hingga ke akhir hayat
cepat2 lah dapat BABY yea...
mcm ne rupa ko ble dh pregnant nnt?
hehehe...lucunya lau tgk kwn2 pregnant
pape pun moga ko dpt jd isteri yang solehah sebagaimana nama ko
Igtlah syurga itu di bawah tapak kaki suami
rite now,ur hubby is more important than ur mother
Selamat menempuh alam baru my friend :)
Terimalah lagu Selamat Pengantin Baru
Layannnnnnzzzzzzz....






Nota Siku:Mama............sy mau kawin jugaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!

9 comments:

cplud miera said...

selamat pengntin baru gk utk sol ;)

CikNgah said...
This comment has been removed by the author.
CikNgah said...

mira pulak bila lg??jgn tgu lama2 nnt dia diambil org ;p

Abang Jonni said...

hohoho.... aku suka kenduri2 kawen nih.... part joget2 lambak la.... boleh joget2... huhuhu...

cplud miera said...

ftin, blom tibe masenye lg. Klu ikut hati mmg dh xsbr..haha!

en gorilla: amboih sukenyer ko dpt joget2 ya. hahah

CikNgah said...

mr gorila:wah..hebat kamu..ada bakat menari.klu sy menari agknya sume org lari

mira:wah...gatai na...xpe mira..kumpul duit byk2 dulu..t wat kenduri bsr2-an..wedding of the year g2

cplud miera said...

xperlu besar2 ftin..bersederhana lebih baek ;)

CikNgah said...

ye..betulllllll!!!!!!!!sy stuju ngan kamu :)

ahsfantasy24 said...

slamat pngantin baru..
smoga brbhagia ke akhir hayat.. :)