Saturday, December 18, 2010

Majlis Resepsi Sol+BagaN Lalang

Arini kitaorg g majlis resepsi Sol kt Sepang
around 40 minutes gk la dari Nilai
mujur senang nk cari tempat tu
majlis tu wat kat dewan

ktorg sampai dalam kul 12.45 macam tu

majlis bersanding kul 1.30
so kitaorang makan2 dulu
ambik2 gambar dulu
pastu baru bergambar ngan pengantin
tp as usual la lg banyak gambar ktorg dari gambar pengantin
al-maklum la
ktorg sume ni
model2 sambilan yang sangat berbakat
ahazzz...

Tanda Cinta Sol&Abg Hairay


Bagai merpati dua sejoli
Congrates!! Slmt Pengantin baru

Dia sudah kawin
mama!!!!!sy mau kawin



Ni je kenangan ngan pengantin sbb nk tgu sesi fotografi lambat lg

We are the gojessss


Nisa pun coming soon akan menamatkan zaman bujangnya


The alwayzz gojes woman
ayu...my ex-roomate


~~End of wedding story~~


We hEre~~BaGaN LaLang

pas g umah sol
ktorg g jalan2 kt bagan lalang
time tu kul 3 lebih
so mmg panaslah kan
tp sbb aku nk juga main air pantai
so g jelah
hehe...
lihat lah aksi ktorg ni
walau dalam kepanasan tp masih lg sempat bergambar :)






I like this pic!!

Yeah...akhirnya
saya dapat main air
:)


Sekian entry kali ni
dh nk tdo
pg nnt kne g kampus
ada kje yang lom setel
Gud nite



Nota Lengan:Yeah..berat saya turun arini.Td g timbang kt Giant.Alhamdulillah :)

2 comments:

Abang Jonni said...

uit teropong apa... huhuhu...

CikNgah said...

ntah diaorg.teropok jaws kot dalam laut