Sunday, November 7, 2010

What a rushing day

Esk dh nk balik nilai
Cepat je masa berlalu kan
Esk gak hari yang amat2lah rushing bg aku
MENGAPA??
sbb esk aku ada training kat bangi
start kul 9.30 pg-5.30 p.m
Nampaknya terpaksalah aku berkampung kt bangi sepanjang training tu
Malas aku nk ulang alik dr nilai-bangi
walaupun dekat tp aku x pecaye pd diri sendiri
buatnya terlewat bangun hbs masak rangup aku
Lagipun dapat save duit myk&tol
Berkira betul aku sejak akhir2 ni
Hehehe...
Pendek kata minggu ni jadual aku mmg pack la
Klu nk enjoy pn malam jela
Al kisahnya...
pagi esk gak aku fly ke kL
Flight kul 8.55 pg
Sampai kL dalam kul 10
Pastu naik ERL g putrajaya
then g bangi
Bape lame lak masa tu
Training stat kul 9.30 pg
Sng cite aku akan lambat ke training tu
uwaaa.......malunya ngan diaorg nnt
mn nk sorok muka ni
Tp nk wat mcm ne aku dpt info ni pn dh lewat
Nasib baik la pihak diaorg dh notice akan kelewatan aku ni
Tp ttp rasa malu+segan+ rs mcm nk sorok muka dlm boot kete je


Nota kaki:Lagi 2 ari besday aku.Harap2 sempat nk berfoya2 seketika pd ari itu :)



2 comments:

Encik Gorilla said...

buat muka selamba je... benda tak bley nak elak...

CikNgah said...

mmg pn dgn muka x malunya
ms smpai tu br ngah introduction slamat....
tp ada yg lg lewat.pas lunch br dtg