Tuesday, November 9, 2010

Smlm jumpa member chat masa zaman skolah menengah dulu
Unexpectable...mmg x disangka LANGSUNG
Sbb dh lama x jumpa dia walaupun umh ktorg bknnya jauh sangat pun
rasanya last jumpa 4,5 lima tahun lepas kot
tu pun masa tu dia dtg beraya kat umah aku
kisahnya bermula begini
Aku dari klia nk naik erl g putrajaya
Supposely kne naik kat tingkat 3
tp aku tersilap g tingkat 2
almaklumlah baru 2 kali naik erl tu pun masa praktikal dulu 2 thn lepas
so dh lupa la.my memory has been deleted.ahazz...
so aku tny kt kaunter tu dia suh naik lif tingkat 3
aku pn tekan la lif
tbe2 aku terpandang mamat kt sebelah aku rasa macam knl
tp aku segan nk tegur
so aku diam jelah
ktorg sama2 naik lif
then terpisah seketika sbb aku aku ada hal
pas setel sume tu aku jalanla..
eh2...mamat td la tgh jalan kt depan aku
Then ktorg sama2 beli tiket
pastu ms tgh tgu train
dia tegur aku
Dia tny "Syafa kan??"
Aku ckplah ye
pastu dia katalah nk tegur masa nampak aku dalam flight lagi tp x berani nk tegur
rupa2nya kami dari flight yang sama&juga menuju ke destinasi yang sama
keciknya dunia ni kan
dapat juga jumpa kawan2 lama

Nota Kaki:-

** Syafa adalah nama panggilanku ms zaman kanak2 riang hingga lah ke degree :).Skrg dh tkr nama sbb dh tua :P
**
This guy dh kawin ok,Br je dapat anak kedua last month.So no paparazi mamarazi okeh


~~ SEKIAN~~

4 comments:

Encik Gorilla said...

kehkehkeh... kes masing2 buat tak kenal... huhu...

sama gak cam ku.. buat dek jer... takut bila tegur nnti salah org plak... tak ke nay...

CikNgah said...

haha..tau xpe..malu beb klu slh org..huhu

amyken said...

xboleh blah no mamarazi paparazi..hahaha

CikNgah said...

hahahaha..btl la amy..bdk2 ni suka memama paparazikan cte2 yg x bape nk btl ni