Saturday, February 19, 2011

SmileY BaggY GiveawaY

Assalamualaikum dan Selamat Pagi

Pagi ni dah nak gerak balik KB dari Kedah
Tapi sebelum tu nak bayar hutang tag si Syak ni
Tag kali ni ada give away
tu yang macam agak teruja nak join :-)
Sila klik banner di bawah untuk tengok syarat-syarat penyertaan



Dan ini give away yang bakal diterima
Cantik kan??
I want it!!!!!!!!!!!!!!!



Ok aku nak tag a few of my friends untuk join give away ni

Ayu

Fiza
Aada
Miera

Best of Luck for you girls!!!

3 comments:

CheQ PP JoY said...

tenkiu dear sbb join..tp u xserta kn id fb y add smiley baggy..hope dapat update ye.komen balik dekat entry GA fy.. =)

Cikngah said...

ok dh update :)

Cik Aada said...

tengs sbb tag..
bila la nk update belog nie...waaaaa!