Wednesday, February 9, 2011

Contest Gadis Shawl CikNgah

Kali ni CikNgah nak anjurkan satu contest
Nama contest ni Contest Gadis Shawl CikNgah



Contest ni terbuka kepada kaum Hawa je
Kaum Adam kalau nak masuk pun boleh
tapi kene letak gambar yang pakai shawl la dalam blog korang ;-)

Syarat-syarat penyertaan

1- Peserta hendaklah menjadi follower blog CikNgah

2-Buat satu entry tentang contest ni dalam blog korang dan linkkan ke sini

3- Peserta hendaklah meletakkan header di atas dalam entry tersebut dan letakkan link contest yang korang buat tu di bahagian komen entry ini

4- Letakkan juga satu keping gambar anda memakai shawl dalam entry tersebut

5- Tag 3 orang rakan anda

6- Penyertaan bermula dari 09.02.11 sehingga 18.02.11

7- Pemilihan pemenang akan dibuat pada 19.02.11

8- Pemenang akan memenangi sepasang klip untuk dipakai dengan shawl.Kalau tak nak pakai dengan shawl klip kat rambut pun boleh



~Contoh klip yang bakal dimenangi~


Good Luck!!


10 comments:

M a W a D D a H said...

wahhh..cik ngah dah wat contest..menarik...


tapi malangnya..adah xpakai shawl...huhu

Cikngah said...

Sesaje je adah.bosan2 wat contest.Xpe adah,mayb next time klu ada rezeki cikngah wat contest lain lak.mana tau adah boleh join.jgn sedih2 k ;)

s.y.a.r.q said...

join sudah!!


http://syarq.blogspot.com/2011/02/contest-gadis-shawl-cikngah.html

akalili said...

shaye join jgk...
http://s3mu4t3nt4ngkit4.blogspot.com/2011/02/contest-gadis-shawl-cikngah.html

Nur Shafiqah said...

DEar eiqa dah join
Linknya http://eiqamirae.blogspot.com/2011/02/contest-gadis-shawl-cikngah.html

Cikngah said...

tq eiqa

far:) said...

http://dyefarpunyer.blogspot.com/2011/02/contest-gadis-shawl-cikngah.html

Cikngah said...

tq far

Nur Shafiqah said...

woot woot ! esok pemenang diumumkan adess~
tq CIK NGAH buat contest :)

Cikngah said...

hehehe..ala mst ada chance utk menang pny..bkn beribu pun yang join :)