Sunday, October 16, 2011

Chocolate Cake




Dah lama aku dan housemate mengidam nak makan chocolate kek.Asyik bertangguh je nak buat akibat kesibukan masing-masing.Akhirnya semalam dapat juga kami meluangkan masa bersama-sama pergi membeli barang-barang untuk membuat kek ni.Tu pun mencuri masa kejap selepas habis program untuk hari semalam.Setelah bertungkus lumus dalam kepenatan.akhirnya berjaya juga kami membuat fruity home made chocolate cake.Dan inilah hasilnya.Tapi hiasan dia comot sikit sebab just guna whiping cream je.





Yummy...tercapai sudah impian kami nak makan chocolate cake :)

8 comments:

miss YuYu said...

Yummy yummy!
i want one slice for my coming birthday! ^__^

♥♥Cikngah♥♥ said...

come here n get it frm us

CIK TOM said...

wah nampak sedap!pos kat ciktom sikit :)

zOeY zAu YaH said...

wahh rajin lah siap buat.selalunya org pakai bli jek haha..

♥♥Cikngah♥♥ said...

ciktom:ditanggung beres :)
zoey:klu beli x puas mkn.tp lau wat lh mkn sebiji terus.hehe..

Kazen said...

lagi best kalu dpt delivery ini kek kt sy :p

Miss Eiza said...

omg.........kek ni bt saya tergodaaaa aww aww~

♥♥Cikngah♥♥ said...

Kazen:Blh2 nk deliver ktne.cajnya 50% from the cake price.hehe
Miss eiza:chocolate cake yg mampu menggoda iman si pendiet2 semua.hehe