Tuesday, October 25, 2011

Angry Bird


Assalamualaikum


Demam angry bird kini bermula.Aku ni memang ketinggalan zaman kan.Orang lain dah lama dah duk main game angry bird.Aku baru duk merangkak-rangkak nak main.Dahlah nak lepas satu-satu level tu pun asyik duk retry je.Maklumlah tak pandai nak melastik.Hehehe...Walau apa pun angry bird mampu mengisi kebosanan diriku ini.Memang terbaik la!!!

5 comments:

smilenajah93 said...

haha ! angry bird comel kott :)

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

ai lagik ketinggalan uols
x pernah main pow
boley gituew???

♥♥Cikngah♥♥ said...

najah:itula comel dan cute
L@dy @yu:u lain sbb dh berkeluarga.buat kanak2 riang cam kami tu kira ketinggalan zmn la kot.hehe

smilenajah93 said...

yea ! suka suka :)

♥♥Cikngah♥♥ said...

najah:hehe