Tuesday, May 31, 2011

Menghitung Hari


Lagi 13 ari nak balik umah.Tak sabarnya nak balik umah.Tapi before balik umah nak kene submit tesis first draf dulu.Sebut pasal tesis ni.Aduhai...nape ye aku asyik ketandusan idea untuk menulis.Bila dah tak de idea mulalah aku jadi malas.Pastu merewang sana merewang sini.Buka blog,fb,tengok family outing,dengar lagu,tengok cite korea dan macam-macam lagi la.Tu yang lately ni asyik stay up je.Kul 3,4 pagi baru tidur.Nak buat macam mana idea datang time tu.Kena la tulis.Karang lari pulak idea tu tak larat den nk kojar.Memangla tak dinafikan kalau ikutkan hati memang malas giler nak tulis tesis tapi kalau aku tak berusaha sapa yang nak tolong aku nanti kan.Lagipun aku tak sabar-sabar ni nak mengenjoykan diri.11 Jun nak attend wedding member baik,pastu malam tu g tengok bola final FA kat stadium.Then 13 jun balik kampung.Hoooooooreyyyyyyyyyyyy!!!!!!i loike...okeylah nak g sambung wat keje.Selamat bekerja semua 0_0

5 comments:

Abang Jonni said...

huhuhuhu... betul2 tak sabo nak balik la tu...

huhuhuhu..

Abang Jonni said...
This comment has been removed by the author.
♥♥Cikngah♥♥ said...

AJ:hehe..mmg pun.ekau x polah dh duk kat umah

*Miss Syahnia* said...

slm pulang ke kg halamn ;)

♥♥Cikngah♥♥ said...

miss syahnia:macih :)