Wednesday, August 10, 2011

Flat 3A

Assalamualaikum


Dah lama tak update blog.Biasalah kalau dah balik kampung tu memang malas giler nak buka laptop.Apatah lagi nak online.Alhamdulillah kelmarin dah selamat sampai ke Nilai.Walaupun kejap je balik kampung tapi puas hati dapat berpuasa dengan family tercinta.Lagipun next week aku dah mula bercuti hari raya.Malam ni akhirnya tercapai juga keinginan nak tengok cerita Flat 3A.Almaklumlah aku ni bukannya berani sangat nak tengok cerita2 hantu macam tu.Kalau nak tengok sorang tu memang impossible la.Tengok ramai2 ni pun asyik tutup muka je.Kalau tengok sorang agaknya the whole time tak tengok.Dengar suara je.For me, cerita ni oklah.Seramlah juga bagi si penakut cam aku ni.Hehe...Oklah cerita dia not bad.Tapi watak Anas dalam cerita tu memang jahat giler la.Bapa sendiri pun dia sanggup bunuh apatah lagi orang lain.Kalau korang nak tau cerita selanjutnya silalah menonton filem ni.Tapi kalau rasa diri tu tak berapa berani silalah berteman ye.Hehehe..oklah nak g sambung wat kerja.Selamat bersahur :)

3 comments:

s.y.a.r.q said...

same lah ngan aku.nak tengok cite hantu bersemangat tapi takot..camne?? hehehe

Asfarina =) said...

salam. cari2 gak 3A, tp taknak tgk, takut. hehe

meninggal ketika bekerja, tak sempat bertunang :|
http://bliss6thjune.blogspot.com/2011/08/meninggal-ketika-bekerja.html

♥♥Cikngah♥♥ said...

syarq:hehe..sama je ko ngan aku
as:hehehe