Tuesday, December 13, 2011

Masterchef ke?


Assalamualaikum...


Sori sume..dah lame tak update blog.Ntahlah lately ni mood berblogging sudah menurun.Ditambah pula dengan debaran untuk present kat conference aritu.Anyway, sekarang alhamdulillah semua dah settle. Just waiting for the viva presentation.Thanks a lot to visitors yang sudi jenguk2 blog yang sudah berhabuk ni.Arini aku just nak sharing masakan yang aku buat this week.Al-maklumlah nak masuk masterchef tak layak.so masak sorang-sorang jela.hehe..layanzz....



Blackpepper chicken cube grilled



Ayam masak sambal halia



this one is so fresh.my dinner just now.Seafood salad..actually aku terliur tengok chef dalam rancangan masakan Resepi 1001 Rasa Babas kat tv1 wat kelmarin(ahad).tu yang try ni.akhirnya tercapai gak nak makan.hehe..

oklah nak g tengok family outing.see u later.bubyeeeeeeeeeee

p/s:psst..psst...ada chance tak nak masuk masterchef next season?kikikiki

4 comments:

Abang Jonni said...

yg ke 3 tu mmg... wow!!

gila nampak sedap... huhuhu

♥♥Cikngah♥♥ said...

Hii AJ.lama dh dgr kabar kamu.udah naik pelamin kah?hehe...ala yg ke3 tu sdp sbb ada strawberi je kan.hehehe

sord87 said...

nampak sedap tu,nak tanya ckit apa beza resepi ayam masak macam2 ni di negeri2 kat Malaysia,kalau boleh resepi tu ikut negeri suka saya nak cuba.

♥♥Cikngah♥♥ said...

sord87:sy x pasti lak klu ada beza..mgkn dari segi bahan la kot klu beza pn