Saturday, April 21, 2012

Homemade chocolate

Salam semua...

Wah..dah berkurun lama tak update blog.seyes...mood berblogging telah hilang.Tapi arini tetbe je rasa nak update blog.just want to share my new hobby.making homemade chocolate.haha..cam x caye aku yang x berapa nak berseni ni minat nak buat coklat sendiri.ni sume timbul gara2 nak wat doorgift utk majlis terpenting aku nanti.semangat kan eden.hehe..


Tada...inilah coklat yang aku wat tadi.coklat ni aku nk bagi kt my friend tomorrow.amacam?ada bakat x utk jadi lebih pro?hehe..k la c u later.bubyeeee

2 comments:

nancy anisa said...

sape nk tdg bawal free??? jom join lucky draw sy!

Cik Aada said...

waaaa....sedapnyerr!aku nak tuntut ilmu la yangg ngan mu...!