Monday, July 11, 2011

Bukan Tak Sudi

Assalamualaikum


Baru-baru ni tetiba rasa nak baca novel.Kalau dulu novel dan aku macam ombak dan pantai.Pantang ada trinovel dari Alaf 21 mesti aku rembat.Tapi sekarang dah jarang dah.Kekangan masa membantutkan aku merealisasikan hobiku yang satu tu.Dah banyak novel-novel yang aku ketinggalan.Aritu aku g bookstore nak cari novel Bukan Tak Sudi:Kau Bukanlah Yang Pertama Namun Kaulah Yang Terakhir.Tapi sayang novel ni dah habis.Dah puas aku cari kat Popular,MPH,bookstore biasa semua takde.Aku dah try order kt MPH online tapi end of next week baru diaorang akan deliver.Terus cancel beli sebab kalau boleh nak dapat cepat.Macam goreng pisang panas betul jualan novel ni walaupun novel ni dah dikeluarkan since last year lagi.



Kalau sape2 tau kat mana ada novel ni roger2 aku ye.Aku nak sangat2 beli dan baca.Dah search online tapi mostly nak jual yang second hand punya.Taknaklah aku nak yang baru punya.Nak simpan wat koleksi.

7 comments:

Aada said...

popular tade jugak ke?

zOeY zAu YaH said...

kalau novel yg kita nak mmg ssh nk dpt haha..

♥♥Cikngah♥♥ said...

Aada:popular x dop.mph out o stock
zoey:tau xpe.sedih la :(

mimie afinie said...

Salam,
kat popular tempat akak ada banyak novel ni. kalau nak, akak bole tolong belikan... nanti emel akak ya :
mimieafinie@hotmail.com

♥♥Cikngah♥♥ said...

tq kak mimie.fatin dh email :)

Anonymous said...

dekat popular nilai ade..=)

♥♥Cikngah♥♥ said...

hehe..dh beli dh :)